top of page

Prijzen

Wil je professioneel je make-up laten doen? Of je nu naar een feestje, festival of belangrijk evenement gaat, ik kunnen je van de mooiste look voorzien. We bespreken samen wat je wensen zijn en op basis hiervan wordt je look samengesteld. Alles is mogelijk: van een natuurlijke look tot aan een glamoureus look!

Dag make-up                                         €30,-

Draag je nauwelijks make-up? Dan kun je het beste voor deze stijl kiezen. Het is de meest natuurlijke make up variant. Je krijgt dan een lichte basis make-up met de focus op een egale huid en sprekende ogen.

Avond make-up                                      €40,-

Gebruik je dagelijks make-up en ben je wel wat gewend? Dan kun je voor deze stijl gaan. Naast een basis make-up met shapen en highlighten leg ik de nadruk op je ogen, zodat deze echte blikvangers worden.

Bruidsmake-up incl. proefmake-up             €125,-

Natuurlijk wilt u er op uw trouwdag extra mooi uit zien. Ik kan er voor zorgen dat u op uw trouwdag de make-up draagt die bij u past. De make-up wordt in overleg naar advies, wens en trouwkleding afgestemd.
Een aantal weken voor de bruiloft wordt er een afspraak gemaakt voor een proef make-up. Op de trouwdag zelf wordt de make-up thuis of op locatie (kapper) verzorgt.
 
Proef make-up/ advies: +/- 1,5 uur
Make-up dag zelf: 3 kwartier

Individueel advies                                €40,-

Samen voeren we een volledig uitgebreide make-up uit met jou als model. Al je vragen worden beantwoord, er worden verschillende technieken en tinten uitgeprobeerd. Zo komen we tot een mooie alledaagse make-up naar jouw wens.

Workshop                                         €30,- p.p.

Een leuk vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of met een groep vrouwen een leuk uitje? Vanaf 4 personen verzorg ik make-up workshops waarbij ik de basis technieken uitleg en advies over kleur en make-up varianten geef.

Glamour of Thema make-up                  €40,-

Heb je een themafeest en wil je een speciale look? Bijvoorbeeld Great Gatsby of een look voor een Halloween feest? Geef je wensen aan, bijvoorbeeld met een foto, en ik maak je op in de gewenste stijl. 

Commerciele opdracht                  op aanvraag

Een fotoshoot, opnames of andere commerciële opdrachten verzorg ik graag in samenspraak. Stuur mij een mail of bel gerust voor de mogelijkheden.

Wimpers of wenkbrauwen verven             €10,-

Sprekende wimpers en/of wenkbrauwen beginnen met kleur

Wenkbrauwen epileren                        €17,50,-

+ verven                                           €22,50,-

Natuurlijke gevormde wenkbrauwen met een sprekende kleur

Wenkbrauwen epileren + wenkbrauwen en wimpers verven                                              €27,50,-

Natuurlijk gevormde wenkbrauwen passend bij het gezicht met sprekende wimpers en wenkbrauwen.

make-up

Maak een afspraak!

bottom of page